kokkerier

Honninghjerter
lavet direkte efter denne opskrift, uden ændring, men dog en tilføjelse af 3 tsk ingefær
Jeg lavede hjerterne til 12 personer ( som de også er herunder)
og jeg fik 16 hjerter ud af dejen. Mine blev en smule bløde, da jeg lod dem stå i køleskabet natten over i stedet for de beregnede 2 timer til det.

Ingredienser:
675gramHonning
675gramHvedemel
1.5tsk.Nelliker, stødt *
1.5tsk.Kardemomme, stødt *
3tsk.Kanel, stødt *
3tsk.Hjortetaksalt *
3Æggeblommer
15gramGær
3tsk.Potaske *
1.5tsk.Vand
Pynt:
300gramKogechokolade


Tilberedning:
Smelt honningen i en rummelig gryde. Bland mel med krydderier og hjortetaksalt. Rør det i honningen.

Rør gæren ud i æggeblommen, og potaske i lidt vand. Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur.

Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter.

Bag dem ved 180° i ca. 10 min.

Pensl hjerterne med smeltet chokolade. Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade.

De opbevares i en tætsluttende dåse.


-opskriften stammer fra dette link :
hvor du også kan finde andre af alverdens skønne opskrifter