Honninghjerter
lavet direkte efter denne opskrift, uden ændring, men dog en tilføjelse af 3 tsk ingefær
Jeg lavede hjerterne til 12 personer ( som de også er herunder)
og jeg fik 16 hjerter ud af dejen. Mine blev en smule bløde, da jeg lod dem stå i køleskabet natten over i stedet for de beregnede 2 timer til det.
Ingredienser:
675 | gram | Honning |
675 | gram | Hvedemel |
1.5 | tsk. | Nelliker, stødt * |
1.5 | tsk. | Kardemomme, stødt * |
3 | tsk. | Kanel, stødt * |
3 | tsk. | Hjortetaksalt * |
3 | Æggeblommer | |
15 | gram | Gær |
3 | tsk. | Potaske * |
1.5 | tsk. | Vand |
Pynt: | ||
300 | gram | Kogechokolade |
Tilberedning:
Smelt honningen i en rummelig gryde. Bland mel med krydderier og hjortetaksalt. Rør det i honningen.
Rør gæren ud i æggeblommen, og potaske i lidt vand. Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur.
Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter.
Bag dem ved 180° i ca. 10 min.
Pensl hjerterne med smeltet chokolade. Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade.
De opbevares i en tætsluttende dåse.
Rør gæren ud i æggeblommen, og potaske i lidt vand. Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur.
Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter.
Bag dem ved 180° i ca. 10 min.
Pensl hjerterne med smeltet chokolade. Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade.
De opbevares i en tætsluttende dåse.
-opskriften stammer fra dette link :
hvor du også kan finde andre af alverdens skønne opskrifter